Cursussen en workshops

kruidenwandelingen

Deze wandelingen vinden plaats in omgeving Maastricht en de omgeving van Breskens. In een groepje zal door weiland en bos gelopen worden. Tijdens deze wandeling wordt je gewezen op diverse geneeskrachtige kruiden en kun je kennismaken met hun toepassingen. Duur wandeling circa 2 uur. Onderweg drinken we een ter plaatse geplukt en gezet kopje thee.

Op verzoek en in overleg vanaf lente 2021

Kosten 15 euro p/p

.

 sjamanistische medicijnwielleringen

Zaterdag

Hier leer je in 10 bijeenkomsten kennis maken met het sjamanistische aspect van de medicijnwielleringen.

Je leert kennis maken met het medicijnwiel en haar elementen en leert ermee te werken. Het is een praktische opleiding waarbij je verschillende mogelijkheden krijgt aangereikt om het wiel te gebruiken in je dagelijks leven. Hierdoor ben je in staat voorbij het objectieve bewustzijn te gaan en een diepere laag van je bewustzijn te betreden zonder het contact met je omgeving te verliezen. In deze diepe laag is veel heling te vinden en deze introductiecursus brengt je naar delen van jezelf waar je eerder het contact in je bewustzijn mee verloren hebt.  Je krachtdier, zielewond, spirit helpers, zielscontracten en meer komen aan bod.

Ook leer je ceremonie houden

10 zaterdagen, om de week vanaf september 2021, van 10:00 tot ongeveer 16:00

Kosten €950,-

aantal deelnemers max. 5

Locatie: In een orginele Yurt net buiten Maastricht, gemeente Riemst Belgie.

Wil je meer weten, je aanmelden of heb je vragen? Mail gerust naar info@hetwilgenroosje.nl

.

. 

 

Krachtdier reizen;

Wil jij je Totemdier ontmoeten en je ermee verbinden zodat je meer in je kracht komt te staan en jezelf makkelijker kunt begrijpen? Wil je leren hoe je sjamanisme reizen kunt maken? De kracht van Krachtdieren en andere Spirit helpers kunnen een enorme ondersteuning zijn in het dagelijks leven.  Vrijdag namiddag nodig ik je graag uit voor een kennismaking met deze sjamanistische manier van (innerlijk) reizen. Tijdens deze reis kun je eigen persoonlijke Krachtdier te ontmoeten en je ermee verbinden. Het is een reis die meestal veel plezier, herkenning en vreugde oproept.

Datum en tijd: tijdelijk in overleg en conform de geldende Covid regelgeving

De samenkomst zal ongeveer 2 a 3 uur in beslag nemen al naar gelang het aantal deelnemers.

Kosten €50,-

Locatie: De Huiskamer van Daalhof (achter het Atrium) Maastricht of in de Yurt te Riemst. Ook zijn er mogelijkheden in Breskens, stuur een mail voor meer info.

Aan de Krachtdier reis avond kunnen maximaal 5 personen deelnemen.
Aanmelden via info@hetwilgenroosje.nl

.

 

(half)Edelstenen meditatie.

Ben je al bekend met de werking van geneeskrachtige edelstenen of ben je er nieuwsgierig naar? Tijdens deze middag laat je op een intuïtieve manier contact maken met het wezen van de steen die je het meeste aanspreekt. Je kunt de steen ontmoeten in je eigen innerlijk. Zo leer je de geneeskracht van de stenenwereld kennen en heb je daarna eigenlijk geen naslagwerken meer nodig, tenzij je dat natuurlijk gewoon leuk vind. Het is een fijne en aardende activiteit en je versterkt je gronding hiermee. Je eigen gekozen steen neem je natuurlijk mee naar huis.

Datum: in overleg en volgens COVID regelgeving

Aanvang: 14:00 uur (afhankelijk van de groep zal deze middag 2 tot 3 uur in beslag nemen)

Locatie: de Huiskamer van Daalhof (achter het Atrium) Maastricht of in de Yurt te Riemst.

ook zijn er mogelijk heden te Breskens. Stuur een mail voor meer onfo.

Kosten: €50,-

Max. aantal deelnemers 13.

Aanmelden via info@hetwilgenroosje.nl

 

Wil je meer weten, je aanmelden of heb je vragen? Laat een berichtje achter en we houden je op de hoogte.