Kennismaking

Hallo, mijn naam is Jasmijn Devens en ik doe van alles met kruiden. Ik maak zalfjes, drankjes, theemengsels en wat ik maar bedenken kan.

Van kinds af aan hebben kruiden en planten mijn interesse en innerlijk weten gewekt en na diverse cursussen in persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling ben ik opgeleid tot kruidengeneeskundige en heb mijn diploma gehaald bij Het Kruidenrijk te Haaren (zie foto’s rechts).

Tevens heb ik n diploma Bloesemtherapeute op zak en ben ik ingewijd tot Reikimaster.

Buiten al deze opgedane kennis en ervaringen schuilt mijn grootste kracht in het intuïtief aanvoelen van mensen en planten en deze verstaanbaar te maken naar elkaar.

Zelf doe ik eigenlijk heel weinig, ik bemoei me niet echt met het proces van een geïnteresseerde maar geef een overzicht van mogelijkheden en gebruik mijn kennis en mediumschap om een individueel geschikt middel samen te stellen.Hiernaast ben ik in staat door een helder weten de cliënt te vertellen wat er op dit moment belangrijk is en schets ik de onderliggende processen die zich afspelen in het heden waargenomen vanuit een diepere laag van ‘zijn’.

Ik heb een praktische en sterke spirituele inslag die een belangrijke plaats in mijn dagelijks leven heeft. Mediteren behoort tot mijn dagelijkse bezigheden en ik probeer mijzelf zo goed mogelijk af te stemmen op mijn hogere zelf en t goddelijke bij alles dat ik doe en laat.

Jasmijn.