Kruidenopleiding

1 jarige geneeskrachtige kruiden opleiding

Helaas door omstandigheden geannuleerd!!

;Begin september 2022 start in Riemst/ Maastricht de opleiding geneeskrachtige kruiden weer!!

Ook bestaat sinds dit jaar de mogelijkheid om de opleiding in Breskens, Zeeland te volgen
 
Tijdens de 1-jarige geneeskrachtige kruiden opleiding maak je kennis met ongeveer 40 verschillende kruiden. incl. hun verwerkingsprocessen en praktische toepassingen. We maken olie, zalf, soep, theemengsels, kompressen en andere geneeskrachtige kruidenproducten. Je ontvangt een mooi kruidenboek waarin alle besproken kruiden en meer prachtig staan uitgewerkt. Dit jaar leer je over allerlei praktische toepassingen van heel veel (on)kruiden in je directe omgeving. Geef een extra dimensie aan het werken in je tuin of volkstuin.
Naast het eigen maken van al deze kruidenkennis leer je meer verbinding te maken met je eigen intuïtie en meer zelfvertrouwen ontwikkelen om met alle opgedane kennis en kunde aan de slag te gaan.
Ook krijg je handvaten aangereikt om je dieper te verbinden met Moeder Aarde en haar Natuur. Je zult beter gaan aarden en meer vrede gaan ervaren in je leven.
 

Ongeveer 20-22 lessen, twee wekelijks, dagdeel nog niet bekend.

Data nog niet bekend, maar worden zo spoedig mogelijk duidelijk gemaakt.

Kosten €803,-per jaar incl. btw, verplicht boek en benodigdheden.

Locatie: Breskens NL en Maastricht NL /Riemst BE

(ivm covid19 zullen indien nodig de lessen via internet gegeven worden,(praktijk benodigdheden krijg je dan opgestuurd) of met de benodigde afstand tussen de deelnemers in de lesruimte.)

De opendeurdagen kunnen de komende tijd niet plaatsvinden maar wel is het mogelijk telefonisch of digitaal contact te hebben met betrekking een kennismaking of vragen.

Om je aan te melden of voor meer informatie stuur een mailtje naar Info@HetWilgenroosje.nl

Maximaal aantal deelnemers is 13.
Er is nog plek.
.
Nu met een tweede verdiepings-jaar en een derde transformerend-jaar er vrijblijvend op volgend.
Na ieder jaar kun je er met een volledig eigengemaakt pakket kruidenwijsheid uitstappen.
.
Het tweede jaar maken we een verdieping naar beide werelden. Die in onszelf en die van de kruidenwereld. Orgaanstelsens en hun (metafysische) werking worden besproken en aangeraakt in oefeningen en meditaties. Er komen er nog meer kruiden aan bod. Ook dit jaar ontvang je weer een mooie kruidenbundel.
 
Het derde transformerende jaar gaan we een kijkje nemen achter de orgaanstelsels. We maken contact met het zenuwstelsel, het hormoonstelsel, en de chakra’s. Bloesemremedies en mystieke oefeningen begeleiden dit transformatieve jaar waar je in diepere verbinding komt te staan met je ziel.
.

.