Kruidenopleiding

cursus aanbod van Het Wilgenroosje

1 jarige geneeskrachtige kruiden opleiding

Start eind augustus 2019.

Veel praktijk in het verwerken van verse kruiden: zalf maken, oliën maken, theemengsels leren samenstellen, kompressen maken en nog veel meer. Er worden minstens veertig kruiden besproken en gewezen hoe deze toe te passen.  Met dit jaar kun je al goed vooruit met het zelfstandig verwerken en toepassen van zeker 40 medicinale kruiden. Er wordt gewerkt met een mooi kruidenboek dat je bij aanvang van de opleiding ontvangt en we gaan vaak naar buiten om de planten te zoeken en herkennen.

Ook komt een stuk intuïtieve ontwikkeling aan bod. Hierdoor versterk je onder andere je zelfvertrouwen en eigenwaarde. We doen dit met (geleide)meditaties en diverse oefeningen.

Je ontwikkelt een sterke basis om met de medicinale kruiden te werken.

.

Ongeveer tweewekelijks op zaterdagmiddag  14:00 -16:30 (loopt regelmatig uit maar er wordt rekening gehouden met iedereen die op tijd weg moet)

Data nog niet bekend, maar worden zo spoedig mogelijk duidelijk gemaakt.

Kosten €500,- incl. btw, boek en benodigheden.

Locatie: De Huiskamer van Daalhof (achter het Atrium) Maastricht

NOG EEN PAAR PLAATSEN VRIJ.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar Info@HetWilgenroosje.nl

.

Kruidenwandeling

  • .

Deze wandelingen vinden plaats in omgeving Maastricht. In een groepje zal door weiland en bos gelopen worden. Tijdens deze wandeling wordt je gewezen op diverse geneeskrachtige kruiden en kun je kennismaken met hun toepassingen. Duur wandeling circa 2 uur. Onderweg drinken we een ter plaatse geplukt en gezet kopje thee.

Op verzoek en in overleg vanaf lente 2020

.

 sjamanistische trancereizen

Zaterdag ochtend, in januari en februari 2020

Hier leer je in 5 cursusochtenden kennis maken met het sjamanistische trancereizen. Hierdoor ben je in staat voorbij het objectieve bewustzijn te gaan en een diepere laag van je bewustzijn te betreden zonder het contact met je omgeving te verliezen. In deze diepe laag is veel heling te vinden en deze introductiecursus brengt je naar delen van jezelf waar je eerder het contact in je bewustzijn mee verloren hebt.  Je krachtdier, zielewond, spirit helpers, zielscontracten en meer komen aan bod.

5 zaterdag ochtenden in januari en februari 2020, van 10:00 tot ongeveer 12:30

Precieze data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt

Kosten €180,-

Locatie: De Huiskamer van Daalhof (achter het Atrium) Maastricht

Wil je meer weten, je aanmelden of heb je vragen? Mail gerust naar info@hetwilgenroosje.nl

.

. 

 

Krachtdier reizen;

Wil jij je Totemdier ontmoeten en je ermee verbinden zodat je meer in je kracht komt te staan en jezelf makkelijker kunt begrijpen? Wil je leren hoe je sjamanisme reizen kunt maken? De kracht van Krachtdieren en andere Spirit helpers kunnen een enorme ondersteuning zijn in het dagelijks leven.  vrijdagdag namiddag nodig ik je graag uit voor een kennismaking met deze sjamanistische manier van (innerlijk) reizen. Tijdens deze reis kun je eigen persoonlijke Krachtdier te ontmoeten en je ermee verbinden. Het is een reis die meestal veel plezier, herkenning en vreugde oproept.

Datum: 16 augustus

Tijd: 17:00 –(ongeveer 20:30)

Kosten €30,-

Locatie: De Huiskamer van Daalhof (achter het Atrium) Maastricht

Aan de Krachtdier reis avond kunnen maximaal 7 personen deelnemen.
Aanmelden via info@hetwilgenroosje.nl

.

 

(half)Edelstenen meditatie.

Ben je al bekend met de werking van geneeskrachtige edelstenen of ben je er nieuwsgierig naar? Tijdens deze middag laat je op een intuïtieve manier contact maken met het wezen van de steen die je het meeste aanspreekt. Je kunt de steen ontmoeten in je eigen innerlijk. Zo leer je de geneeskracht van de stenenwereld kennen en heb je daarna eigenlijk geen naslagwerken meer nodig, tenzij je dat natuurlijk gewoon leuk vind. Het is een fijne en aardende activiteit en je versterkt je gronding hiermee. Je eigen gekozen steen neem je natuurlijk mee naar huis.

Datum: 17 augustus

Aanvang: 14:00 uur (afhankelijk van de groep zal deze middag 2 tot 3 uur in beslag nemen)

Locatie: de Huiskamer van Daalhof (achter het Atrium) Maastricht

Kosten: €25,-

Aanmelden via info@hetwilgenroosje.nl

VOLZET!

 

Wil je meer weten, je aanmelden of heb je vragen? Laat een berichtje achter en we houden je op de hoogte.