Net van Licht

 

Het Net van Licht / De Grootmoeders spreken

Wie zijn de Grootmoeders?

“De Grootmoeders Spreken” is de titel van het eerste boek van Sharon McErlane. Sharon beschrijft in dit boek haar ervaringen met de verschijning van “De Grootmoeders”. De Grootmoeders vertegenwoordigen alle culturen en rassen en noemen zichzelf De Grote Raad van Grootmoeders. Ze zijn verschenen in 1996 om het verstoorde evenwicht tussen het mannelijk en het vrouwelijk principe – yin en yang – op onze planeet te herstellen en vrouwen op te roepen in hun kracht te gaan staan. Ze maken vrouwen en mannen bewust van de energie die ze het diepvrouwelijke noemen. Hiermee reiken ze mannen en vrouwen een innige verbondenheid met de vrouwelijke scheppingsbron aan.

 

Werken met het Net van Licht

In het tweede boek “Een Oproep van de Grootmoeders” maken wij kennis met Hun diepere spirituele wijsheid. De Grootmoeders laten de veranderingen zien die plaatsvinden op aarde, leggen uit waarom de aarde in een kritieke toestand verkeert, verduidelijken het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en vertellen ons wat wij kunnen doen om onszelf en onze planeet weer in balans te brengen. In het tweede boek “Een Oproep van de Grootmoeders” maken wij kennis met Hun diepere spirituele wijsheid. Zij vragen en leren ons om met het “Net van Licht” te werken en het verder te versterken. Zij helpen ons om Hun boodschap te leven. Hiervoor reiken zij ons onder andere meditaties en visualisaties aan.

 

In verbinding met de Grootmoeders

In het derde boek “In verbinding met de Grootmoeders” uit 2015 leren wij over de transformerende kracht van het Net van Licht. Het Net doordringt onze lichaamscellen en strekt zich uit over de gehele kosmos. Zo ondersteunt het de Aarde en verschaft het ons een pleisterplaats in de roerige tijden die nu zijn aangebroken. De Grootmoeders blijven ons energetisch begeleiden tijdens de versnelde veranderingen die een beroep doen op ons zenuwstelsel.

 

Grootmoeders-groepen in Nederland en België

Op diverse plaatsen komen maandelijks groepen bij elkaar om het werk van de Grootmoeders en persoonlijke ervaringen hiermee met elkaar te delen. Inhoud, vorm en frequentie van de bijeenkomsten verschillen onderling.

 

Het gedachtegoed van de Grootmoeders wordt gratis doorgegeven. Er wordt geen geld gevraagd voor bijeenkomsten noch voor bekrachtigingen. Donaties zijn echter van harte welkom en wel om twee redenen:
a) Het stimuleert iedere deelnemer om zelf de waarde te bepalen van wat zij/hij heeft ontvangen van de Grootmoeders (in materiële en spirituele zin) en om de balans ontvangen/geven vorm te geven.
b) Door middel van donaties helpen deelnemers hun groep bij het dekken van de kosten voor ruimte/koffie/thee en door middel van een vrijwillige afdracht aan de centrale kas helpen de groepen op landelijk niveau bij het dekken van de kosten voor de website.
c) Er ontstaat een landelijke spaarpot, waar bakens en zo mogelijk andere actieve grootmoeders een beroep op kunnen doen voor financiële ondersteuning aan de workshops van Sharon.

 

Voor meer informatie over de boeken van Sharon McErlane, bijeenkomsten, muziek, meditaties kunt u kijken op degrootmoedersspreken.nl of degrootmoeders.be