Reiki

Wat is Reiki

Reiki is Japans voor levensstroom, iemand Reiki geven is dus iemand  levensstroom laten toekomen.

Dit gebeurd via de handen van de gever naar het lichaam van de ontvanger.

Om Reiki te kunnen doorgeven dien je een initiatieproces te ondergaan; een inwijding. Hierdoor wordt je eigen Reikikanaal opnieuw geopend en schoongemaakt. Het is een soort van reinigingsproces dat je weer verbind met de Reiki energie, de levenskracht. Het is een heel persoonlijke proces om te ondergaan. Het werkt erg aardend en laat je een diepere en krachtigere verbinding aangaan met je ware zelf.

Als je eenmaal weet hoe het is om reiki te geven, aan jezelf of anderen, is het een fijne manier om je naasten mee bij te staan. Het werkt verzachtend en verlichtend op allerlei kwaaltjes en zal allerlei emotionele en spirituele processen ondersteunen.

Het verbind je met de zachte helende liefdevolle energie van het leven.

Reiki is een geschenk.

Reikiebehandeling, cursussen en inwijdingen.

Heb je interesse in  Reiki behandelingen, cursussen en inwijdingen?

We bieden deze aan particulier en in kleine groepen.

Een globale indicatie van de kosten:

Uitgebreide Reiki behandeling 60 euro.

Reiki inwijding Ie graad €128,50- incl. btw, korte cursus en stylabus

Reiki inwijding IIe graad €179,- incl. btw, korte cursus en stylabus

Reiki inwijding IIIe graad A en B €250,-

Al deze inwijdingen worden gegeven na het volgen van de bijpassende reiki cursus en reiki bijeenkomsten. Hoe dit in te vullen is kan in overleg en bij een cursus voor meerdere personen. Als groep aanmelden of als deelnemer in een groep samengevoegd worden door ons geeft een prijsreductie.

Ook is er een prijsreductie indien je meerdere graden bij ons haalt en daar mogen natuurlijk jaren tussen zitten. De inwijdingen zijn na de eerste inwijding dan €50 goedkoper.

In de door ons aangeboden Reiki cursussen is veel ruimte voor jou. Jouw persoonlijke beleving staat voorop. We geven de inwijdingen pas als je eraan toe bent en we bepalen samen wanneer dat is. Ook zijn er nadat je je graad(en) hebt behaald nog mogelijkheden om ervaring op te doen in de Reiki werkgroep.

Stuur een vrijblijvend mailtje voor meer informatie.